over wurc.

Ons doel is het introduceren van een nieuwe maatstaf in thuiswerken en beeldbellen op kantoor. Passend bij deze tijd, crisis of niet, met het oog op comfort, focus, privacy, rust, plug and play, duurzaamheid én ontspanning.

Wij willen bedrijven en hun medewerkers in staat stellen om snel en eenvoudig de switch te kunnen maken van het traditionele werken op kantoor naar een meer flexibele werksituatie, waarbij medewerkers zowel thuis als op kantoor werken.

De ideale setting is om thuis dezelfde mogelijkheden en comfort te bieden als een modern kantoor en op kantoor de ideale setting te bieden om in relatieve rust te kunnen beeldbellen of je even terug te trekken.

Thuiswerken

Al ruim 20 jaar maakt thuiswerken een opmars waarbij werkgevers de wettelijke verplichting hebben de thuiswerker te voorzien van een ergonomisch goed thuiskantoor; de praktijk wijst echter uit dat dit thuiskantoor toch vaak de keukentafel is waarbij een vermenging van privé en werk alsmede lichamelijke klachten op de loer liggen. WURC faciliteert werkgevers met betaalbare en ergonomisch juiste oplossingen.

Naar kantoor tijdens en na Corona

Kantooromgevingen zullen de komende periode veranderen; in de huidige omgeving wordt het inmiddels ingeburgerde beeldbellen lastig, maar toch zal beeldbellen een nieuwe standaard blijven. Met de WURC beschikt u op kantoor over betaalbare en semi-open werkplekken waar uw medewerkers kunnen beeldbellen zonder anderen tot last te zijn.

Start wurcing today

Schrijf je in voor de nieuwsbrief