Home wurc.was never easy 

U zoekt een doeltreffende en passende oplossing voor uw thuiswerksituatie? 

Dan is de wurc. de ideale oplossing. Een duurzaam semi afgesloten ruimte waarin het goed en geconcentreerd werken is. Wurc. is de idealere ruimte die privé is zonder de afleiding van uw omgeving. Maar daarnaast kan wurc, dienen als relaxing console na het werk. Bijvoorbeeld als game center voor u of de kids.

Wurc. is een solide, duurzame en betaalbare oplossing die perfect past bij de huidige thuiswerk situatie. Wij inspireren u graag en bieden u de mogelijkheid om sameneen persoonlijk design te ontwikkelen dat past bij uw interieur en mogelijkheden.  

Variant 1. Wurc. Deskboard

Super stevig en betaalbaar deskboard, met een uitstekende akoestische demping en een echt design look en feel. Kies uit een van de 40 kleuren en prints. Wurc. is snel te produceren en wordt binnen enkele dagen aan huis geleverd. Iedere wurc. voldoet aan de geldende ergonomische richtlijnen en is naar wens samen te stellen uit meerdere modules.

 

Bestellen Offerte aanvragen

Variant 2. Wurc. Wood

Solide plaatmateriaal zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Het Akapanel vilt zorgt voor een goede akoestische demping en laat zich eenvoudig monteren. De houten wurc. is leverbaar in 40 kleuren of print, zo maakt u uw wurc. helemaal op maat en passend in uw huis. De houten wurc. wordt geleverd conform alle geldende ergonomische richtlijnen en is samen te stellen uit meerdere modules.

 

Bestellen Offerte aanvragen

Let’s get to wurc. 

Een wurc. is het ideale bureau voor thuis; om in alle rust te werken en om geconcentreerd een online vergadering in te houden.

In de semi afgesloten ruimte ervaart u echte privacy in uw eigen huis. Eventuele huisgenoten snappen dat u aan het werk bent als u in uw wurc. zit en zullen u met rust laten. De ideale situatie voor thuiswerken.


Over WURC. 

Ons doel iss het introduceren van de nieuwe maatstaaf in thuiswerken en video conferencing op kantoor. Passend bij deze tijd, crisis of niet, met het oog op comfort, duurzaamheid, privacy en ontspanning. Een plug and play oplossing die niet alleen zorgt voor een fijne werkplek maar ook dienstdoet als relaxen console als het werk er op zit. 

Wij willen bedrijven en hun medewerkers in staat stellen om snel en eenvoudig de switch te kunnen maken van traditionele werken op kantoor naar een meer flexibele werksituatie, waarbij medewerkers zowel thuis als op kantoor werken. 

De ideale setting is om thuis dezelfde mogelijkheden en comfort te bieden als een modern kantoor en op kantoor de ideale setting te bieden om in relatieve rust te kunnen videobellen of je even terug te trekken in opperste concentratie. 

Kortom, the perfect space between work and relaxation. 


Start wurcing today

Schrijf je in voor de nieuwsbrief