Wurc.at the office 

U zoekt een doeltreffende en passende oplossing om uw medewerkers thuis te kunnen laten werken. 

Een duurzaam semi afgesloten ruimte waarin medewerkers zich kunnen terugtrekken voor een video call om zich even goed te kunnen concentreren. Een ruimte dier voldoende privé is om geconcentreerd te werken en toch direct in (online) contact kunnen staan met collega’ s. 

Wurc is een moderne, duurzame en flexibele oplossing voor op kantoor én voor thuis. Wij denken graag mee om gezamenlijk een aantrekkelijke oplossing richting uw medewerkers te realiseren. 

let’s get to wurc!

Variant 1. Wurc. Deskboard

Super stevig en betaalbaar Deskboard, met een uitstekende akoestische demping en een echt design look en feel. Kies uit een van de standaardkleuren en prints. Liever die personal touch? Kies dan, zonder meerprijs, voor een kleur of print op maat. Wurc. is snel te produceren en wordt, indien gewenst, geïnstalleerd op kantoor. Levering en installatie van enkele honderden stuks is binnen enkele weken te leveren. Wurc. wordt uiteraard geleverd conform alle geldende ergonomische richtlijnen en is naar wens samen te stellen uit meerdere modules.

Demo op locatie? Wij maken graag een proefmodel dat we op de gewenste locatie komen installeren.

Prijzen voor B2B zijn vanaf grote aantallen afwijkend van de consumentenprijs. Hogere aantallen? Neem contact met ons op voor een prijs op maat. 

Bestellen Offerte aanvragen

Variant 2. Wurc. Wood

Solide plaatmateriaal zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Het plaatmateriaal zorgt voor een goede akoestische demping en laat zich eenvoudig monteren. Deze houten wurc. versie gaat met gemak de concurrentie aan met de bekende Cubical oplossing op kantoor. De houten wurc. is leverbaar in een van de standaardkleuren of prints. Maak hem persoonlijker door een eigen kleur te kiezen. De houten wurc. is snel leverbaar; enkele stuks binnen enkele weken en grotere aantallen binnen circa zes werkweken. Ook de houten wurc. wordt geleverd conform alle geldende ergonomische richtlijnen en is samen te stellen uit meerdere modules.

Demo op locatie? Wij maken graag een proefmodel dat we op de gewenste locatie komen installeren.

Prijzen voor B2B zijn vanaf grote aantallen afwijkend van de consumentenprijs. Hogere aantallen? Neem contact met ons op voor een prijs op maat. 

Bestellen Offerte aanvragen

Ontvang downloads! 

  • Foto’s van alle modellen in alle configuraties en in beide materialen 
  • 3D renders van alle modellen in alle configuraties en in beide materialen, in 4 aanzichten (boven, voor, zij en schuin). Deze renders zijn direct in 3 formats te downloaden (Revit, Sketchup en AutoCAD) 
  • Technische tekeningen van alle modellen in alle configuraties en in beide materialen
  • Technische specificaties materialen 
  • Sfeerfoto’ s in meerdere omgevingen

Maak een account aan.

Let’s wurc. together 

Overweegt u wurc. aan te schaffen voor uw medewerker?

Wij zorgen voor algemeen beeldmateriaal en de technische specificaties. Een op maat gemaakt grafisch design in de huisstijl van uw klant is geen probleem. De beste wurc experience is natuurlijk om een echt model te kunnen zien, voelen en ervaren. Daarom leveren wij u graag snel en zonder kosten een echte wurc voor uw prospect die we kunnen installeren op de gewenste locatie.

Over WURC. 

Ons doel iss het introduceren van de nieuwe maatstaaf in thuiswerken en video conferencing op kantoor. Passend bij deze tijd, crisis of niet, met het oog op comfort, duurzaamheid, privacy en ontspanning. Een plug and play oplossing die niet alleen zorgt voor een fijne werkplek maar ook dienstdoet als relaxen console als het werk er op zit. 

Wij willen bedrijven en hun medewerkers in staat stellen om snel en eenvoudig de switch te kunnen maken van traditionele werken op kantoor naar een meer flexibele werksituatie, waarbij medewerkers zowel thuis als op kantoor werken. 

De ideale setting is om thuis dezelfde mogelijkheden en comfort te bieden als een modern kantoor en op kantoor de ideale setting te bieden om in relatieve rust te kunnen videobellen of je even terug te trekken in opperste concentratie. 

Kortom, the perfect space between work and relaxation. 


Start wurcing today

Schrijf je in voor de nieuwsbrief